2103620147 info@pappas.gr    |     6944137189                                        
Επιλογή Σελίδας

ΚΥΡΙΟΙ

 20 ετών  |  30 ετών  |  40 ετών  |  50 ετών  |  60 ετών  |  70-80 ετών 

ΚΥΡΙΕΣ

 20 ετών  |  30 ετών  |  40 ετών  |  50 ετών  |  60 ετών  |  70 ετών 

Ποιοι είμαστε

Τα γραφεία Πάππας πρωτοστατώντας στις γνωριμίες υψηλών προδιαγραφών στην πρωτεύουσα, απευθύνονται σε σας που αναζητάτε σχέσεις ζωής με κριτήριο αποκλειστικά την ποιότητα. Επώνυμοι επιχειρηματίες, γιατροί, αρχιτέκτονες, διπλωμάτες, δικαστικοί, μεγαλοδικηγόροι, καλλιτέχνες αλλά και εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι απ’ όλα τα προάστια των Αθηνών, εμπιστευόμενοι την μακρόχρονη εμπειρία, την εχεμύθεια, την αξιοπιστία, την συνέπεια, τα άμεσα αποτελέσματα, απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία Πάππας προκειμένου να βρουν τον σύντροφό τους και να δημιουργήσουν από κοινού μια ευτυχισμένη ζωή. Σ’ ένα ευχάριστο, φιλικό περιβάλλον σεβόμενοι τις επιθυμίες και την προσδοκία σας για ένα μέλλον χωρίς μοναξιά, συζητάμε μαζί σας επιδιώκοντας να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά εκείνα που θεωρείτε σημαντικά για την προσωπική σας ανάπτυξη κι ευημερία ώστε να φέρουμε στη ζωή σας άμεσα το επιτυχές αποτέλεσμα.

Εμπειρία
Λειτουργούμε ως γραφείο γνωριμιών από 1939. Με απόλυτη αξιοπιστία, εχεμύθεια και εξειδίκευση και έχουμε δημιουργήσει ως τώρα χιλιάδες επιτυχημένους γάμους. Χιλιάδες μέλη άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, μας εμπιστεύονται καθημερινά για την ανεύρεση του συντρόφου της ζωής τους.

Ασφάλεια – Αξιοπιστία – Εχεμύθεια
Στα γραφεία μας υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια σχετικά με τα στοιχεία σας και αυστηρή τήρηση του κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR). Υπάρχει επίσης η ασφάλεια των στοιχείων που διαθέτουμε για τα μέλη μας μέσα από το συμβόλαιο που υπογράφουμε για τις συνέπειες του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως καθώς και από τον έλεγχο της ταυτότητας και των άλλων στοιχείων.

Επαγγελματική τεχνογνωσία
Η προσωπική επαφή των εξειδικευμένων συνεργατών μας με τα μέλη μας είναι το κλειδί της επιτυχίας. Θα νιώσετε την ασφάλεια και την οικειότητα που χρειάζεστε για να μας εμπιστευτείτε σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως η ανεύρεση συντρόφου ζωής. Είμαστε οι «δικοί σας άνθρωποι» στους οποίους μπορείτε να πείτε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τους προβληματισμούς σας. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα ως βοηθητικές παραμέτρους και με μοναδικό στόχο την ευτυχία σας.

Συμβατότητα
Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι σχέσεις που δημιουργούνται μέσα από το γραφείο μας είναι δυνατές και όμορφες σχέσεις ζωής; Ο προσωπικός σου σύμβουλος matchmaker έχει ένα και μοναδικό σκοπό! Να αναζητήσει ανάμεσα στα χιλιάδες μέλη μας και να βρει το ιδανικό σου ταίρι! Τον άνθρωπο που ταιριάζετε στις βασικές αξίες της ζωής, στους στόχους, στις συνήθειες και στα όνειρα που θέλετε που πραγματοποιήσετε. Τον άνθρωπο που έχετε υψηλή συμβατότητα! Δύο άνθρωποι που ταιριάζουν, δημιουργούν μοναδικές, ευτυχισμένες και ακλόνητες σχέσεις!.

Αποτελεσματικότητα
Στο γραφείο μας έρχονται άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών που έχουν ένα κοινό γνώρισμα! Είναι κατασταλαγμένοι ότι αναζητούν έναν σύντροφο ζωής. Είναι αποφασισμένοι να μην φθείρουν τα συναισθήματα και τον χρόνο τους. Ξέρουν τι θέλουν! Μόλις βρουν κοντά μας το ιδανικό τους ταίρι, η σχέση προχωράει γρήγορα. Έχουμε στο ενεργητικό μας πολύ επιτυχημένους γάμους και σχέσεις που προχώρησαν με ρυθμούς αστραπής μετά την πρώτη συνάντηση. Μη χάνεις τον χρόνο σου σε άστοχα ραντεβού και ανθρώπους που δεν θέλουν όσα θέλεις εσύ για τη ζωή σου!

Σχέση-Συμβίωση-Γάμος
Τα μέλη μας αναζητούν να γνωρίσουν έναν σύντροφο ζωής! Ένα ταίρι με το οποίο θα μοιραστούν συναισθήματα, εμπειρίες και όνειρα. Ορισμένα μέλη επιθυμούν αυτή η σοβαρή γνωριμία να ολοκληρωθεί με θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο ή ένα σύμφωνο συμβίωσης, ώστε να μπορούν να προχωρήσουν στη δημιουργία μίας όμορφης και δυνατής οικογένειας. Άλλα μέλη θέλουν να βρουν το ιδανικό τους ταίρι, χωρίς ωστόσο να επιθυμούν τη διαδικασία του γάμου, συνήθως γιατί είναι μετά από ένα διαζύγιο ή χηρεία.
Η σύμβουλος σου θα σε φέρει σε επαφή με μέλη που αναζητάτε τα ίδια πράγματα και έχετε τους ίδιους στόχους. Ξέχνα τα άστοχα ραντεβού και έλα σήμερα σε έναν κόσμο που έχει ένα μοναδικό σκοπό! Να βρει το ταίρι που σου ταιριάζει πολύ!

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνία Footer

Τα ενεργά Μέλη του γραφείου

Οι Γάμοι του γραφείου μέχρι σήμερα

Καλέστε με
+
Καλέστε με